Opererade bort halsmandlarna i tisdags och har inte mått så bra sen dess, men får hoppas att jag är på bättringsvägen nu!

Opererade bort halsmandlarna i tisdags och har inte mått så bra sen dess, men nu mår jag lite bättre!


nomnomnom


bjuder på denna ''charmiga'' bilden

Hej, imorgon är det fredag. Det var allt jag hade att skriva. Hejdå.
 
 
 

bara för att denna bilden är så jävla ful.

Tog denna bilden innan idag, ser så jävla lost ut och mina fingrar ser konstiga ut. MEN LEV MED DET.
Det känns verkligen som höst nu förresten, as kallt ute. Det känns som torsdag idag men det är onsdag, hejdå.

lack på ditt snack om att jag är värdelös.

Helgen har varit helt okej. I fredags åkte jag och denise till kristianstad sen hässlehom, fick med mig en navelpiercing hem. Sen drog jag hem. I går så kom denise och linnea hem till mig så kollade vi på skräckfilmer och var ute och gick haha! Vi stog och försökte shuffla på en random gata.. det var för vildt, haha!
 

never good enough

Seg dag idag, ovanligt.. Nu ska jag göra ett sånt typiskt blogginlägg, sånt som jag brukar typ..
Vid tio idag så hämtade mamma mig så var vi på sjukhuset och pratade med läkare och sånt, sen fick vi snacka med en narkosläkare sen skrev vi på massa papper och fyllde i massa skit. Åkte sen till skolan igen. Orkar inte skriva med nu, ska kolla film.

11 september

Som ungefär alla vet är det den 11 september idag, och jag tror alla vet vad som hände för 11 år sedan. Känner mig lite känslokall just nu, jag sitter och lyssnar på ''glad'' musik och jag ganska flummig.. Fy på mig! Eller?
Idag är det tisdag och imorgon är det onsdag (smartass?!..).

Förresten, ''nya'' blogg.se suger. Arg tjej.
 

Var på konfa innan, riktigt segt. Satt på första raden och garvade med Lydia, kunde inte hålla mig för skratt.. Imorgon är det skola & efter det är det konfa (15:00-16:30 eller något sånt sa prästen). Vi ska får bröd och ost, HAHA. Så här såg jag iallfall ut idag.


13:43

Somnade på soffan igår.. Woops. Vaknade vid sex med en jäkla ryggsmärta så gick och la mig i sängen, kom väl ut sänge vid halv 12. Har ätit en rostad macka och druckigt varm oboy och tagit min medicin, duktigt vicki DUKTIGT. Ska på konfa klockan sex, shit. Ska någ sätta mig vid pianot och dryga mig nu.

hemma

Kom hem i eftermiddags, det var riktigt skönt att komma hem faktiskt. Har varit på prao hos en av mina mostrar i Småland, det var riktigt jävla jobbigt. Haft träningsvärk vissa dagar, så nu är jag biff. Magrutor och allt ni vet.
Vid femtiden idag så kom min mammas kompis hit så vi åt mat och sen efterrätt, ganska mysigt att bara ta det lungt hemma. Imorgon så ska jag på konfa någonstans.. kommer inte ihåg vad det heter.. Mamma ska iallafall köra mig och Lydia dit. Ska gå och kolla i skafferiet om där är något jag kan feta mig med nu.
film

Mår riktigt dåligt just nu, känns överdrivet men jag hatar livet just nu. Vill bara sova och inte vakna på ett tag, förkyld som ett as, medicinen mot magkatarren hjälper inte. Som jag skrev innan, jag tror inte jag har magkatarr. Mår röv rent ut sagt. Ska fortsätta kolla film och lida nu.


1/9 - 2012

Underhöll mig själv med att fota lite, bilderna blev inte så bra. Men ändå bättre än inget, right?
PSY - GANGNAM STYLE

Har precis nördat en twilight film (att jag inte tröttnar?..), mår alltid lite bättre och lite sämre när jag kollar på twilight haha.
Men tänkte bara slänga upp en video som är hur undeerhållande som helst, det var några kompisar som visade den för mig förra helgen hehe.