she know that she can fly away

Så snygg var jag innan idag, kletade på en ansiktsmask lite snabbt och lätt. Det var ett tag sedan jag hade det faktiskt, men nu är alla mina ansiktsmasker slut så får köpa fler snart. Satt och spelade lite piano innan faktiskt, och det slutade med att jag satt och försökte spela Hide and seek, kan ju säga att det går sakta men säkert. Ska fortsätta med mission impossible nu..

jag lämnar kyrkan.

Vaknade för ungefär en timme sedan, har legat i sängen och funderat på om jag ska hoppa av konfa skitet och tror jag ska göra det faktiskt. Jag orkar verkligen inte hålla på med något sånt. Usch.
Förresten, igår såg jag på x-faktor. Hmm, är det bara jag som tycker Oscar sjöng riktigt kasst?..


jag är glad över att ingen hör vad jag tänker

Sitter på idrotts lektion fast är inte med, på grund av min hals. Är as trött, sitter och gäspar hela tiden.. Är ganska sur också. Ska fortsätta plugga till NO provet nu. Peace out,


ingen kan få mig att glömma den smärta du utsatte mig för.

HEJSAN. Idag är det onsdag även fast det känns som tisdag.. Har pluggat hela dagen ungefär, vilket är jäkligt mycket för att jag är hemma hela dagarna.. Har försökt plugga in 40 engelska glosor, källkritik, no och so. FYFAN. Har även bakat kladdkaka, fast det gjorde as ont och äta den.. Ska fortsätta dricka mjölk och kolla på scrubs nu, ciao amigos!


no matter who you are, everbody loves unicorns.

Vet inte vad det är med mig idag är helt tom i skallen. Jaja, så kan det gå! Kolla just nu på svenska hollywood fruar, hon där Gunilla är verkligen hel körd.. Inte ens roligt och kolla på henne. Brb, ska gå och dö.


YOU CAN'T LIVE A POSITIVE LIFE WITH A NEGATIVE MIND.

Hola,har varit hemma i en vecka nu. Tänkte att ni ville veta det, inte? Synd, mohaha. Jag är lite sne på livet faktiskt och jag låter som en anka när jag pratar, mobbat. Vet inte om jag ska gå och duscha eller om jag ska plugga lite NO, skulle nästan behöva plugga på NOn för jag är så kass. Shit vad negativt detta inlägget blev.. Sorry mannets. Ska berätta en til negativ sak bara för det. Min spotify premium är slut, vi som har haft det så bra ihop.. Men ska köpa ny. DE VILLE NI VETA VA? inte?.. Nu bidde jag ledsen.
 
Ännu mer onödig fakta för era hjärnor: Människo hjärnan gör så att du ser dig 5 gånger vackrare än vad du egentligen är.