d h n f i h , j s

fin rubrik tycker jag. Jag är sur, mycket sur. Jag vill ut och springa men det regnar. Mycket. VARFÖR I HELVEETE REGNARE DET, SKA DET INTE VARA SOMMAR?! ÄCKEL SVERIGE. oh, jag stavade rätt till sverige coolt. Nu ska jag fortsätta sura och lyssna på halv bra musik.

dear armbåge

Detta inlägget vill jag tillängna till min vänstra armbåge, eller nja.
Idag har det var fint väder, eller ja typ. För mycket moln på hilmlen! Men dock har det varit jävligt bra väder om man jämför med de andra dagarena på sistonde. Idag har jag solat men tröttnade ganska fort för det kom massa elaka moln och förstörde allting.. Kan ju faktiskt berätta att idag är första dagen jag gick upp tidigt på sommar lovet, gick kan jag nog inte säga.. min mamma kom in och väckte mig </3.Jaja, ganska skönt att komma upp i vettig tid.
Jag har bajs ont i min vänstra armbåge, känns som någon har stuckit en kniv i min armbåge eller något. MEN EN LÖSNING FANN JAG SÅ SMART SOM JAG ÄR! BANDAGE! HJÄLPTE DET? FUCK NO. -.-
Nu ska jag äta :(

jag talar ut om min pappa

Några har frågat hur min pappa dog osv, så nu berättar jag lite saker om mig och min pappa.
Min pappa dog av en cancer som heter sarkom, det finns många former av sarkom men sarkom är ganska ovanligt. Min pappa hade sarkom i magen (buken). Ärligt talat så vet jag inte så mycket om min pappas sjukdom, det är ingen som har satt sig med mig och berättat ''lixom så här är det..''. Så länge tillbaks som jag minns har min pappa tagit massa mediciner. Medicinerna har alltid varit där.
Min mamma och pappa skillde sig 2009 kanske, jag kommer inte ihåg.. Jag bodde mest hos mamma, vilket jag ångrar väldigt mycket.. Jag valde mammas sida kan man väl säga.. Men när jag var mindre då var jag pappas flicka, jag följde alltid med honom i lastbilen, jag var tillochmed så liten så han kokade upp vatten i kaffekokaren så jag fick välling, haha.. Har väldigt många minnen från våra lastbilsutflykter..
Någon gång 2010 blev min pappa väldigt sjuk och fick åka tillsjukhuset i krstianstad, vi hälsade på honom ofta vilken jag inte tyckte om alls.. Han hade blivit till skinn och ben.. Min pappa har alltid varit tjock, glad, härlig och kommit med sina dåliga skämt.. Men nu när han låg på sjukhuset och bara var skinn och ben för att han fick näring genom slangar.. Hans blick när han kollade på mig, den kommer jag aldrig glömma.. jag saknar honom så.
Min pappa hade alkoholproblem, när min pappa inte jobbade så drack han ganska ofta, och när han drack blev han elak och arg, det är också något jag aldrig kommer glömma.
Min pappas största hobby var gokart, han älskade det. Det var också en stor del i mitt del innan, min bror körde så jag följde med rätt så ofta. Jag skulle börja köra också men min pappa blev för sjuk för att jag skulle kunna börja. Jag vill jätte gärna börja köra gokart, det känns som om jag skulle hedra min pappa då. Många frågar om jag blir ledsen när jag snackar om min pappa, men det beror på vad man snackar om. Jag har lixom kommit över en del, men visst ibland kommer tårarna fram.
När min pappa dog så flyttade min mamma till huset igen, fast vi har bott här i snart 2 år utan min pappa så får jag upp minnen i huvudet när jag kollar på något (tex om jag kollar på spisen så tänker jag på när min pappa och jag lagade mat..). jag älskar dig pappa.
 
Om ni undrar något mer så är det bara att kommentera vad ni undrar.

s e g t

Jag är så jävla sleten, har äckligt ont i ryggen och har svårt för att få luft. KUL. Eller inte. Idag är en dum dag, det regnar men det skret mamma i hon grillade ändå, gott. Om någon är bra på att massera så är det bara att massera mig, har som sagt svin ont i ryggen. Ska fortsätta sega vidare som jag har gjort hela dagen.

ni måste se project x!

Såg bästa filmen för en stund sen! Är lite efter men men.. om har ni inte sett project x så måste ni! Svin bra, just saying. Så feeeeeeeeeeeet. Ska borsta tänderna nu, tiiiiiiiiip.

haft en bra midsommar?

Hoppas ni hade en bra midsommar igår, själv hade jag det helt okej. Lugnt och skönt med några släktingar och en kompis till mamma. Vi åt gott, fikade, gjorde midsommarkransar och hade det trevligt. Åt massa jordgubbar, så underbart gott!

Vaknade ganska sent idag hade lite huvudvärk men det gick över senare. Idag kom mormor och min låtsas morfar på besök, sa dock bara hej och pratade lite sen gick jag in på mitt rum igen för jag hade ont i huvudet..
Åt även precis grillat, nomnomnom. Det är seriöst något jag hade kunnat leva på! Det och jordgubbar, det är gott! Kanske inte tillsammans men var för sig!
 
 
Funderar på att skriva ett inlägg om min pappa och vad han dog av.. Många som frågar just nu..

midsommar

 

jag leker gangsta

Bloggningen har sugit, jag vet bro. Jag var hos frisören i måndags, jag är blond nu. Eller ja typ, lite bruna slingor också. Det är inte sommar, det ska vara varmare tycker jag. Det är 20 grader i min pool om ni ville veta, tycker det kan bli varmare där också. Fan vad negativ jag är, det är blogg.se's fel. De har gjort allt så äckligt fult nu. Kommer ta ett tag att vänja mig. SKIT,MÖG,FISK. Exakt så. Ja. Jag har inget liv, mamma ska köpa jordgubbar. Det är gott. Jag tror jag ska bada, men då kommer jag frysa sen. Fryser redan om fötterna. Kanske får stå på händerna nr jag bada?. Så jag inte fryser mer om fötterna?. Geni. Ja. Alltid. Alltid stavas alltid med två l, aldrig stavas aldrig med två l. Coolt va?. Det var nära jag skre collt där. Mobbat. Jag år sugen på något gott. Typ. Jag vet inte. Jag vill ha pengar. Pengar, massor av pengar. Jag gillar pengar. Nu ska jag låtsas vara gangter och gå och känna i poolen om det är för kallt för att bada.

härlig helg

Kom hem idag vid fyra tiden, haft det riktigt härlig i med fasters och hennes man.
På fredagen åt vi god mat, gick på stranden & spelade yatzy. (fick även en egen liten stuga mohaha, den var jätte söt och mysig haha..)
På lördagen kom min faster och väckte mig så åt vi frukost och sånt, sen åkte vi till min överraskning. Guess what?, vi gick på spa! Det var ett tag sedan! Efter vi hade varit på spa var vi jätte trötta, det var så underbart skönt haha.. Vi åkte iallafall in till kristianstad och åt kina mat, nomnomnom. Så nu är jag pro på att äta med pinnar, eller ja.. nästan iallafall..

åker snart


HAHAHAHA, bjuder på bilderna. Har stortsätt packat klart, ska bara slänga i plattången innan jag går hemifrån.
Ska bli kul faktiskt, ganska taggad på vad det blir imorgon. Fick några ledtrådar idag, dock hjälpte det inte alls.
Har ingen jävla aning.. buhu böl. Kommer inte uppdatera bloggen så följ mig på instagram! (vickiolofsson).
Har precis hämtat lite kaffe för det är gott, ge mig ett g -G, ge mig ett o -O, ge mig ett t -T, ge mig ett till t -T,
VAD BLIRE?! -GOTT

imorgon åker jag

Usch vad trött jag är, ska alldelles strax gå och lägga mig..
Tänkte bara skriva att jag åker till min faster imorgon vid femtiden tar jag tåget upp till hässleholm.  Blir säkert något inlägg innan jag åker men ändå. Har packat lite idag men ska lägga i det sista imorgon. Inte så mycket packning, mion väska ser jätte liten ut men det finns jätte mycket plats i den, haha.. För mycket information?
Sitter och gäspar jätte mycket nu, godnatt!

glöm inte följa mig på instagram! vickiolofsson

hålan hässleholm.

Vaknade klockan sex utan klocka, riktigt förvånande eftersom jag gick och la mig ganska sent.. Clara kom vid tio och vi gick ner till tåget och åkte till hålan hässleholm. Hade en über bra dag med clara! Provade ''fina'' hattar och lekte mexican inne på h&m, fikade inne på lövet, åt god mat inne på graffiti, damp i omklädningsrummen. Så underbart knas! Vi åkte hem till mig och försökte komma på någopt att göra, gick inte så bra men sen stack vi och hyrde film och köpte japp o läsk, CHILLEDILL. Filmen var ganska bra, fett konstig.. Torstens var låtsas pappa till han där gulliga och han gulligas mamma var hon där som jobbade i lägenhets saken och handär gråhårigas bror var han där gulligas pappa fast han gulligas pappa var död? right?..
Köpte fett awesome kläder(köpte ett sommarjojo också), som ni ser på bilderna nedanför!

igår var igår, idag är idag, imorgon är imorgon.

bajs sugig bloggning.
Igår var en härlig dag, åt god mat med en härlig vän, åkte inline och badade. Kunde det bli bättre?
Idag så gick jag upp vid åtta tiden, fixade mig och käkade sen åkte jag och mamma upp till stan för att fixa lite ärenden bland annat att aktivera mitt kort som jag har skjutit fram ett tag nu.. Skönt att ha det gjort nu iallafall! Vi kom hem vid 2-tiden käkade sen cyklade vi till vårdcentralen för mamma skulle handla något på apoteket och jag skulle ta andra livmoderhalscancersprutan (jäkla lånt ord det blev, höhö). Snart ska jag och mamma fika på daimtårta, nomnomnom. Sen ska jag hoppa in i duschen!

Imorgon blir det stan med finfina Clara, finns några saker jag måste köpa när jag är där. Fast kommer säkert lägga pengar på något jag inte behöver.. Jaja, trevligt blir det iallafall!

nicki minaj var sjukt vacker innan hon började med plastikoperationer..


bilder från dagen


Blir ganska ofta mobilbilder på bloggen här jag märkt, men det är för att jag inte orkar hämta kameran.. Så jäkla lat är jag.. Föresten, vi hämtade inte min kusin idag, vi orkade inte.. Vi tog det lugnt hela kvällen, käkade skräpmat och beställde hem saker och kläder. Nu ska jag alldelles snart gå och borsta tänderna och kanske plocka undan på rummet lite?. Nja, tveksamt.

b r b , a f k


Vet inte om vi hämtar min kusin idag, både mamma och jag är svin trötta. Men vill att min lilla gullunge ska komma hit! brb, ska väcka mamma som har somnat vid tvn..


sommarlov! ♥


Äntligen är det sommarlov! woopwoop. Det gick helt okej för oss när vi skulle sjunga, tror jag.. Vi kunde iallafall texten, hehe.. Kom hem vid tio i elva kanske? ingenaning faktiskt.. Har lite ont i huvudet just nu, tror jag ska ta och äta något.

knallrosa avslutningskänning


gammal bild men den ligger nära hjärtat


norska släktingar som är hemma i sitt hus i sverige för ett tag


Imorgon är det skolavslutning som sagt, riktigt gött! Efter det ska jag hem och hämta min hund hem ut en runda. Senare på eftermiddagen ska jag o mammsi åka till Lena, Rune, Frøya & Berge. Ska bli kul att träffa dem, det var ett tag sedan! Frøya ska antagligen följa med oss hem och sova här, kommer gulla med henne hela tiden. Så jäkla söt den ungen! ♥

liviu hodor - happy for you


film

Är det bara jag som tycker det är jobbigt och riktigt fult i filmer att de precis hinner?. Jag och min klass kollade på film idag och då skulle de ta en bil på kasinot och de hinner precis köra innan ''vakterna'' kommer. Jag menar att de dör aldrig eller blir tagna.
Kolla på film när jag kom hem också och då hann de han precis komma ifrån tågspåret innan tåget kom. Jätte jobbigt.. *blöööööööööl*

ge mig sommarlov, nu.

Känner mig så äckligt sliten, helt trött i kroppen och hela skiten. Snart sommalov, tur det!

Tittade på film innan, mysigt. Ska gå och borsta tänderna och sånt nu, sen hoppa ner i min nybäddade säng.
lovley


Är super duper seg, har legat i soffan hela dagen. Ska plocka undan på rummet sen ska jag hoppa in i duschen. Ska även fixa lite saker.
s n a r t s o m m a r l o v , ä n t l i g e n .

-lillabloggen-


saknar egypten


vickiolofsson @ instagram


cocio


Gjorde NO provet i morse, kändes som det gick bra. Fick reda på resultatet också blev precis godkänd.. Trodde det skulle gå bättre.. Fick även reda på mitt resultat på tyska provet, jag blev godkänd där med. Ganska najs att jag blev godkänd! Sen efter jag hade gjort provet kom mamma och hämtade mig för jag skulle till tandläkaren, helvete vad om jag har! De spännde som fan och har fått gummiband.. Jaja, blir av med tandställningen fortare nu, guuuuuuuuuut. När jag kom till bak så var det chilledill resten av dagen. Nu ska jag gör nått annat.

plugg plugg och återligen plugg


Har spenderat nästan alla timmar denna helgen åt att plugga NO, tur att det blir en chill vecka i skolan ändå.
[måndag-halvvanliga lektioner] [tisdag-utflykt] [onsdag-lediga] [torsdag-städning] [fredag-avslutning]

sommaren 2011


egypten 2012


ben & jerrys's


strumpooooooooooor


Håller på att ta på mig strumpor nu, coolt va?. Om typ tjugo minuter ska jag och annie gå till stina, där det blir film och mys med coola flickor från klassen!

första plats


Skrev en 50-ordsdikt och vann, lite kul faktiskt. Fick välja en valfri bok och en glass. Valde boken 'the hunger games'.