twilight nörd är vad jag är.

Igår kollade jag på alla twilight filmerna, så äckligt bra.. Efter jag hade sett två twilight filmer frågar mamma om vi skulle dra ner och köpa thaimat, jag blev överlycklig för jag var sugen på thaimat hela dagen igår.. MEN de jävlarna hade slut på thaimat wtf?, blev äckligt sur. Men när vi kom hem igen frågar mamma om vi skulle beställa pizza så vi gjorde det.. Men jag har faktiskt sluta tycka om pizza, pizza är bäst i italien. PUNKT SLUT. fan vad töntig jag är, jaja WHAT EVER <3333333333333333333333333 oh, vilket liv..

torsdags och fredags

Passade Berge och Frøya med mamma i torsdags, så söta båda två! Dock ville inte frøya vara stilla i en sekund..
Igår så träffade jag lydia, vi badade, åt kebabtallrik/kebabrulle och blåste massa bubblor med färgglada tuggummi.. haha gick inge vidare för mig..

torsdag - fredag - lördag

Denise kom hem till mig i torsdags kväll, vi tältade på min trädgård. Vi hade det super mysigt och grillade marshmallows och var allmänt tuffiga. Sen på natten vid 4 eller något fick hon för sig att vi skulle ut och cykla i byn, hon fick skjussa runder på mig för jag ville egentligen inte.. Sen när vi kom hem var det röv kallt i tältet, är fan förvånad att vi inte är dö förkylda. På fredagen väckte nis mig klocka åtta.. Fett elakt, vi åt ägg och bacon. Sen ville jag har munkar så vi cyklade ner till byn, men det slutade med att vi köpte juice.. haha vafan?..
 Sen när bakade vi bullar, jävligt goda blev dom! Senare på kvällen så grillade vi och sen efter vi hade käkat så drog vi ner till byn och kollade på poliserna som var vid lejonskolan.. Någon hade huggit nån i huvudet med en yxa.. Sen på/natten spelade vi kort.. Och sen däckade vi i tältet. Imorse var vi fett trötta och skulle ta ner tältet och bära in alla sakerna FYFAN VAD ÄCKLIGT JOBBIGT DET VAR.


Bilder från i måndags


underbar dag idag


idag är ingen bra dag.

Har fått ett blåmärke på handen, lyckat! Igår kväll spenderades några timmar med Lydia, skrattade så mycket så jag fick ont i magen haha.. Men kul var det! Gick och la mig klockan 3 imorse och vaknade vid 1 eller något sånt hehe..


mongo trött

De sista inläggen är från mobilen, så lat. Men är ganska glad över att mobil appen funkar, för den har ju fuckat så länge den har funnits iallafall för mig, typiskt. Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, det mest ansträngande jag har gjort idag var att tömma diskmaskinen. Har haft ont i lungorna idag också dock inte lika mycket som igår. Imorgon kväll till fredag eftermiddag har jag huset för mig själv, vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Kanske hyra film och ha lite mys med min underbara vovve? Eller ja, va vet jag? Men nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS.


det är tomt och borta, allt försvann.

Jag mår inte som jag förtjänar. Jag har jobbat, hårt. Och trött som en, vet inte vad..
Funderar på att dra ut i skogen eller någonstans och knäppa några foton imorgon, får se om det blir av. Brukar ju aldrig bli som jag har tänkt.
Har även varit ganska duktig och fixat en praoplats, inte helt säkert men 99.9%.

18.56

Det var kalas här hemma hos mig igår för två av mina mostrar. Var väl helt okej, god mat iaf.. Det var ganska många här. Mormor, Kjell, Lena, Asbjørn, Frøya, Berge, Rune, Ulla, Mona, Britt, Isabella, Zabina, Tommy, Mamma & jag (kanske någon mer?).
 
Idag vaknade jag vid nio-tiden fast låg och drog mig till tio-halv elva tiden.. På sista tiden har jag märkt hur jävla obehaglig min säng är. Får ont i ryggen av den, jäkla mög.
Har solat och badat mesta av dagen, riktigt härligt. Nej nu ska jag ut i solen igen!
bjuder på bilden..

är så jäkla trött

Linnea sov här inatt, vi sov ungefär tre timmar.. Vi var tvugna att gå upp vid halv sju och käka och fixa oss sen åka till höör. 8 timmars jobb, usch. Jobbigt, tråkigt och konstigt. Kommer dock göra det fler gånger tror jag.
Några av mina släktingar är här nu. Frøya, Berge, Asbjørn, Lena, Mona & Ulla. Frøya försökte sno mitt kindermaxi choklad.. Men det är mitt, bara mitt.. nomnomnom..

vickiolofsson @ instagram

dagens outfit.
Sitter på mitt rum och lyssnar på härlig musik. Har hunnit göra mycket idag fast jag vaknade vid elva. Har städat rummet, dammsugat hela undervåningen, gått ut med tilda och lite mer. Känns som det ända jag har glömt att göra är att äta, har bara käkat en glass. DUKTIGT VICKI.
Linnea kommer snart, vi ska jobba imorgon. hehe, känner mig sååå stor. Nu ska jag faktiskt gå och äta något, eller jag hade tänkt det..

saknar åhus läskigt mycket.

Gammal bild från datorn. Detta får bli ett sådant ''typiskt'' vardagsinlägg. Vaknade klockan åtta idag, sjukt. Somnade typ vid ett eller något sånt. Har typ bara solat idag, har bränt mig, lyckat. Känner mig helt sleten, vill till åhus. Saknar åhus så äckligt mycket (för er som inte vet har vi alltid haft vår husvagn där, fast vi slutade med det 2010 typ). Vi hade fan bästa platsen tycker jag, sitter och bölar nu. Eller inte, saknar tiden som helvete. DEPP DEPP DEPP WIHO. Nej, men ska lugnt dit snart! Nu ska jag hämta saft & tycka synd om mig själv </3

jag har det bra , typ