E G O


tack & hej , ♥

Jag fylller år idag, yey!
Dagen har varit ganskaa dålig för jag är super hes och låter som en 90 årig kärring som har rökt 2 paket cigg om dagen i hela sitt liv.
SERIÖST.
Inte okej, när jag kom hem från skolan packade jag lite, la ner skor o smink osv. Ska bara lägga ner min tandborste, mobilladdaren och ansiktskrämer.
Min mosters man kommer och hämtar mig och mamma vid klockan 3:00 sen bär det av till malmö flygplats. Sen så köpa lite tidningar och tuggummi och checka in biljettterna eller vad det var. Sen går flyget klockan 7:00. Ska bli riktigt skönt att komma till värmen! Hoppas jag blir friskare då! Har till och med käkat rå vitlök bara för att döda bakterierna eller nått sånt var det så dör lite smått för mig själv för  det stinker och smackar riktigt jävla äckligt.
Badade också i riktigt varmt vatten för att få bort förkylningen lite med icke, så tog precis alvedon, 2 vitaminer tabletter av olika slag och en tablett mot slem i halsen och hosta.

Men ska dricka massa vatten nu. Blir nog inte mycket bloggning när jag är iväg vet inte ens om mitt internet kommer funka där nere. Iaf tack & hej , ♥

green


flowers


About 25 febuary

igår hade jag kalas i över tio timmar, herregud.
Fick: en tv (min o mammas), presentkort på 600 kr på vero moda,pengar, alla zumba skivor o två tynder. Dock kunde inte alla komma så ska få presenter av de sen.
Är typ halv sjuk just nu, riktigt ont i halsen. DISLIKE.
Men ska kolla på project runway nu.


frøya


welcome to the world


Hej! Sitter inne på mitt rum och myser med Fröya, De åker hem till Norge imorgon.
Är ganska förbannad för fick äntligen hem min iphone 4s, SÅ ÄR DEN I SÖNDER, GAAAAAAAAAAAAAAH!
Får damp.
Har också riktigt riktigt ont i halsen.
Har ätitmycker kakor och skojat runt med Fröya. Sen när gästerna drar blir det nog bara chill eller zumba.
Lägger upp bilder va jag har fått senare.♥

music-


RANDOM '-

Fett random bild från igår.
Idag vaknade jag faktiskt halv tio, walla! Fast jag låg kvar i en halv timme..
Har duschat och chillat runt i huset, men har fett ont i huvudet.. Fast det är nog pågrund av jobbet..
men ska gå och fixa ågot att käka, sen ska jag nog plocka undan lite på rummet och lite andra grejs.

FML.

Tjenixen, tog spruta idag som jag skriv inatt, har blivit av med min sprutfobi. haha..
Efter vi hade tagit sprutor så ringde jag till mitt fotojobb och snackade med dem, de ville att jag skulle börja på onsdag men då är jag i egypten. Rätt synd hade tjänat in 3000 i månaden & hade jobbat 2 dagar i veckan 17:00 - 20:00. Sen skulle jag fotat till kalendrar, och hus osv. Får snacka med de sen igen när jag kommer tillbaks, fick ju världens chans.. HELVETE.
Sen när vi hade varit där så stack vi till min moster o kusiner som kom till sitt hus här i sverige igår. Fett skoj, fick dock inga bilder på min ny kusin eftersom han sover 24/7, och ville inte väcka honom.

FRÖYA


So cute,

mobil bloggar.
Imorgon ska jag till Hässleholm o ta spruta igen, sen så ska vi till mina norska kusiner som kom ner för några timmar sen till sitt hus här i Sverige. Och då ska jag få träffa min nya lilla kusin som föddes för typ två veckor sen, tror jag.
Sen när vi kommer hem blir det nog bara chill.

Frøya är min lilla tuffing, hon är så söt! haha..


CAAAAAAAAAAAANDY


i do no

Hej sockertoppar, är helt slut..
Drack precis varm oboy men nu dricker jag kaffe istället för att bli lite pigg. Imorgon ska jag ta spruta klockan ett. SEGT.
-
Jag och mamma har nästan precis valt ut vad vi ska beställa som vi får på vägen till egyptien och när vi åker hem.
Jag valde:
3 parfymer
undervatten kamera
GODIS!
sminkborstar
och en sminkpalett

so much fun.

Clara sov här inatt, super skoj!
Skräckfilmer, skrik, massvis med godis, mycket skratt och ett roligt bus! HAHA!
Fast vi handlade alldelles för mycket godis.. Vi köpte godis på hemmakväll,  fyllde en hel påse så den inte gick och 'stänga'.. Och vi hade inte ens ätit hälften av det, och vi gick o la os vi halv 6..
Men som sagt, väldigt kul hade vi!

-

Fick panik för jag o mamma skulle ta spruta idag klockan 3, så jag var tvungen och skynda mig. Men sen skriker mamma att det va imorgon klockan 1, hon hade kolllat fel.. Smart!
Så blev städning istället, hittade mycket godis på golvet haha..
Ska bara dammsuga sen är jag klar sen ska jag duscha, vi hörs!

yey

Om typ en halvtimme kommer världens finaste vän hem till mig, så tar vi tåget upp till hässleholm och handlar godis, läsk och andra saker! Myskväll!

Ska ta något lite snabbt o lätt att käka innan hon kommer, ♥


kristianstad

God dag allesamman! Gick upp halv 8 fixade mig snabbt sen drog vi till tandläkaren i kristianstad. Var därä väl 1 h?.
Sen drog vi inte till stan för att mamma skule fixa nytt internet till mig, men vettifan om hon gjorde det. Men hon köpte en ny sladd till min iphon laddare för min gamla håller på att dampa. Detta är fan den tredje mamma köper.. Herregud apple tillverkarna, gör nått skit som funderar.
Sen så åkte vi hem, me nu ska jag sätta mig framför tv och tagga tills ikväll när jag blir ensam hemma..

DEV - IN MY TRUNK


älskar låten, min favvis just nu.

today I'm feeling fine.

Hej finisar! Livet leker.
Mår hur bra som helst, fast känns inte helt okej att jag ska till tandläkaren imorgon klockan nio i kristianstad.. Men överlever eftersom jag sov väldigt länge idag.
Sen efter jag har varit hos tandläkaren så drar vi till telia och fixar nytt internet till min mobil eftersom det är slut den 25 febuari. Sen ska vi till nån affär mamma ville in i.

Idag har jag absolut inte gjort något vettigt, har varit inne hela dagen idag igen..
Har fotat lite (la ju upp kakbilderna). Men gå och hämta lite vatten nu, är törstig som in i helvete..

 


ohlala


lamp


give me.

Untitled #7

Untitled #7 by vickimuppenolofsson featuring jean shorts
/a>

chillin

Halloj alla snyggingar! Dagen har varit mycket mycket lugn, har inte gått utanför ytterdörren.. Känner mig ganska lat. Får ta igen det, typ springa några kilometer o sit up's och annat shit. Mamma ska beställa zumba och nått annat tränings shit om nån dag, ska försöka få henna till att köpa ett löpband till mig (a). Har börjat gilla att träna, om man bortsätter ridning. Inte kul att rida som nån annan säger att man ska göra. Ska kanske börja på show dance med denise, hej framtida smala kropp!

Just nu sitter jag och dunkar musik,messar och skriver med clara. Fan vad jag älskar den där bruden, hon är guldvärd! På tal om clara så ska vi ha myskväll på tisdag t onsdag. LÄNGTAR! Massvis med kärlek till dig clara!

LÄNKBYTE

Länkbyte med denna norska tjejen, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


gold spider.


yesterdag and today


Blev en mycket lugn frdagkväll igår! Mys framför tv med mamma och voffsen. Helt okej.
Krängde i mig en mango och lite apelsin istället för en massa godis, dock åt jag lite godis.. Kollade på film och hade en lugn kväll.
Gjorde även klart min svenska som ska in i vår tidning! Riktigt skönt att ha det gjort. Den var klar för ett tag sedan men jag råkade radera den.. Men men nu är det klart, igen..

Idag har jag inget speciellt, håller på att inviga min matta som kom igår! En stor svart fluffig. MISSTOLKA INTE..
Ska nog fixa lite med min och wilmas SO redovisning.
Hmm får se, vi hörs! Ha en bra lördag.

before I cleaned my room today..


iam awesome


Right now +


in school

Sitter just nu i datorsalen. Vi har SO, jag och wilma skriver om 'Medicin, läkarkonst och vetenskap. Fast wilma är sjuk så får skriva själv idag. Ska alldelles snart börja skrivar ihop lite fakta till vår redovisning och börja göra en power point. Vet dock inte hur jag ska göra eftersom jag inte har alla papper. Har bara skrivit ut papper om 'hippokrates'.Typ 20 sidor, måste iallafall börja jobba nu.

Tuesday

Som alla vet är det alla ♥ dag idag, fast det kändes som en helt vanlig dag typ. Eller vad säger ni?.
Kan ju vara schnel hest och berätta om min 'härliga' dag.. Började med att jag gick upp vid halv sju och gjorde vid mig och platttade håret och sånt. Sen vid åtte tiden så började jag och annie gå mot lejonskolan eftersom vi skulla ha slöjd. På syslöjde så gör jag ett glasunderlägg. Fett mobbat, jo tack jag vet. Och eftersom jag är så underbart bra på att sy så har det blivit en bula i mitten. Så undrar hur det kommer funka som ett glasunderlägg!, dör. Sen efter slöjden så stack jag och wilma ner till byn, gottegrisar! Köpte en bulle, tuggummi och en liten påse tuttifrutti så underbart gott! Och alla tycker nog det är bra att jag har köpt tuggummi för jag brukar alltid gå och fråga om någon har..
Sen så hade vi engelska lektion, helt okej faktiskt! Efter det så var det lunch (fisk-tisdag) med det var faktiskt bakad potatis och nån röra, riktigt äckligt! Fast sen fick vi semlor med vanligkrän och grädde i (wtf?). Fick i mig en halv semla iallafall. Efter lunchen så hade vi musik, dock inte så länge som vi skulle, med snacka om att det var kaoz.
Vi hade NO i en timme istället för 30 minuter, inte okej! Fast nästa vecka får vi längre musik ♥. LOVE!
Sista lektionen idag var tyska, gick väl helt okej. Vi håller på med 'Hänsel und Gretel' Hans och Greta. Vi håller lixom på med teater.. Inte kul, hatar att spela teater.
Sen när jag kom hem så blev det plugg, plugg och åter plugg. NO sida 22-43 + 3 andra sidor, tränade in tyska repliker till teatern. Så mycket plugg blev det ja.

Men nu ska denna bruden ta på sig mjukis byxor och sätta sig i soffan och slappna av, tycker jag är värd det. Sen så ska jag dricka nån medicein inför egypten och ta mina tabletter, sen borsta tänderna och gå och lägga mig.
Så säger godnatt nu, godnatt!

Valentine's Day ,



Valentine's Day


Gnight

Bjuder på nån helt random bild från arkivet.
Som ni har märkt lägger jag oftas bara upp bilder här på bloggen med det är för att jag har kommit igång med fotograferandet igen och jag har inte haft något att skriva om, det är ett under att jag skriver just nu! haha.
Har inte lust och skriva om vad som har hänt i skolan idag, för allt var som vanligt. Förutom attt jag gjorde matte provet som jag missade i torsdags när jag var hos tandläkaren.
Men nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för att hoppa i säng.

from yesterday


When you feel like falling down, don't give up. Try again


Learning to love yourself is the greatest love of all


now it's music until I fall asleep


FUCK SNOW.


BLUE AND YELLOW ;


FROM TODAY


T I L D A


V I C K A N


shallala, a smile makes a day better

Hej, sitter och lyssnar på musik. Ovanligt, eller inte..
Ska nog äta frukost, börjar bli lite hungrig nu, haha. Seg söndag som vanligt, + att det har snöat otroligt mycket. DISLIKE! ser inte fram imot att gå ut.. </3

my facebook page is like a restaurant. if you don't like what i'm serving you're welcome to go to somewhere else.


GOODMORNING SUNSHINE

Vaknade för en stund sen, fast tror jag stannar i sängen en stund till..


SOUTH PARK


shower, da da da

har nästan precis duschat, duschade ovanligt snabbt! 28 minuter! det är faktiskt rekord för mig..
Nu ska jag göra chai Tea och fixa något att äta!
Ofixat hår.. https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3023109/images/2012/pic_188854497.jpg" class="image">


hell yeah

precis kommit hem.
Det var helt okej hos mormor, massa kakor och mycker piano spelande för min tuffa mormor!
Sen när vi kom hem gick jag direkt ut med Tilda, så kom typ precis hem om mag säger så.

Håller på att måla naglarna och ska snart hoppa in i duschen. Senare blir det nog att packa idrottskläder till imorgon.
Riktigt sjukt dag imorgon..
Frukost i skolan, trippelboll & zumba. Ser fram imot morgon dagen!

hell yeah

precis kommit hem.
Det var helt okej hos mormor, massa kakor och mycker piano spelande för min tuffa mormor!
Sen när vi kom hem gick jag direkt ut med Tilda, så kom typ precis hem om mag säger så.

Håller på att måla naglarna och ska snart hoppa in i duschen. Senare blir det nog att packa idrottskläder till imorgon.
Riktigt sjukt dag imorgon..
Frukost i skolan, trippelboll & zumba. Ser fram imot morgon dagen!

chai tea

sitter nu och dricker chai tea, är på mitt andra latte glas..
- UNDERBART GOTT! (finns att köpa på indiska för 39 kronor + att det står exakt hur man ska göra).
Ska fixa mig snart, sen så åker jag mamma och Tilda (min hund) och firar mormor.
- Grattis mormor!
Min mormor är otroligt snäll och hon bakar riktigt goda kakor.. ♥
Ska spela lite piano också hade jag tänkt, vet inte riktigt när jag får mitt keyboard..


shopping


leggings & trosor - H&M
nagelack,shorts & linne - BIKBOK
chai tea - indiska

ON MY WAY HOME


on my way to Kristianstad


hey you


SOMETHING, I DO NO


No makeup


Mad

är förbannad slutade 13:10 idag, kom hem 13:25, la mig i sängen och SOMNAR, vaknade precis, HELVETE -.-


Sweet dreams,

Lena (moster) & Frøja (kusin). Norska.


U MAD BRO ?!

- yeah, I'm fucking mad bro.
Ridningen gick åt helvete, allting blev svart och jag började må illa och svin yr. Trodde faktiskt jag skulle svimma så jag blev tvingade att gå av. Fick sitta mer än halva lektionen på en trä pall i -13 grade, halllelujah! ELLER INTE.
Mår fortfarande bajs, dock lite bättre eftersom jag har tagit en alvedon och duschat.
Ska äta nu, igen. Blir hungrig hela tiden känns det som..
Tror jag ska spela lite gitarr senare..

I'm going to die.

Skolan var helt okej idag, slutade syslöjden tidigare idag för att min klass skulle åka skridskor. Dock inte jag och 13 andra. Haha, men än halva ''min'' klass var kvar på skolan när de andra åkte skridskor, vi fick ungefär göra vad vi ville. Jag och några andra satt och spellade skippo! Hur kul som helst! Vickan har ju också sina skills, haha.
Sen var vår NO lärare sjuk så på NO var det också helt okej!
Musiken var nog min favorit, älskar och spela piano och gitarr. LOVE IT! LOVE LOVE LOVE LOVE. Kanske lite överdrivet men nu borde ni fatta hur mycket jag gillar det..

Ska gå o käka nu, sen blir det att åka till stallet!, kommer dö av kylan..

NEVER SAY NEVER


LOVE


EUW


CAN'T SLEEP

Kan inte somna, bu.
Drack nått grejs innan efter som jag ska till Egypten snart, det var det äckligaste jag någonsin smakat. Det luktade typ hallonsoda, vilket luktar helt okej om man frågar mig. Men det smakade riktigt riktigt äckligt. Ska dricka det en gång till nästa vecka Ska försöka sova nu..


i like candy, and other things with sugar..

Men chena morsning!
Skolan var hur seg som helst idag, trodde aldrig den skulle sluta.. dock så hade vi inte så jobbiga lektioner.
Har bara spelat gitarr och chillat sen jag kom hem från skolan, har tjockat mig med massa kakor. Borde inte gjort det för nu känner jag mig helt uppblåst.

Imorgon är det tisdag och det betyder träning, får se om jag ska dit. Mår inte helt okej..

Men nu ska jag städa, det behövs efter mitt rotande i gardroben imorse..

JUST CHILLIN AND DRINK SOME TEA


PICTURES FROM THIS MORNING


LOVE IS "EVOL",


miss everything that we had..


LOVE U DADDY


PICTURE FROM THE PHONE


GNIGHT

Nu går jag och lägger mig, kommer väl antagligen inte somna direkt.. Adda mig på wordfeud (vickiolofsson) det är vad jag nördar när jag inte kan sova..
Imorgon väntar en halv full vecka med både bra och dåliga saker. Får reda i skolan imorgon vad som händer.
Godnatt!

back on track

Nu är vickan tillbaks på blogg.se , min åsikt är just nu är att blogg.se är bäst.
Nattstad suger fullständigt, och det gör devote också tycker jag. Jag gillar att pilla med koder och design. Står för min åsikt!

Bloggen är inte helt klar, men vill öppna bloggen igen.. Ska fixa 4 saker till sen så!
Tror det blir mest bilder i bloggen, men kommer säkert ett flertal ''skrivinlägg'' också.

Jag gör gärna länkbyte/bloggbyte just nu eftersom jag har haft bloggen låst så statestiken är poff borta, haha.
maila eller kommentera isåfall.