höst ,


tilda


bei maejor feat. J.cole - trouble


fotograf : annie dahlberg , redigering : jag


alexanders hand,wilma,wiktoria & lydiamy house,lär dej känna mig

nu har jag (vicki olofsson) hamnat på en ny blogg igen. Vet att ni är trötta på att jag byter blogg hela tiden! Men jag är faktiskt också trött på det. Men nu ska jag inte byta mer. Jag tycker det är så sjukt jobbigt att byta blogg men nu gjorde jag det för att jag tycker bäst om att ha en blogg för mej själv. Vet dock inte varför men jag tycker det är roligare och blogga då + att det känns bättre på något sätt.

Jag kanske ska presentera mig själv? :).
Jag heter vicki andréa olofsson kom till världen den tjugosjunde febuari nittonhundranittioåtta och gillar att skriva siffror med bokstäver just nu (a). Jag är alltså 13 år. Jag bor i ett vitt tegel hus i sösdala (i skåne). Medmej bor min mamma och hund. Min bror flyttade hemifrån några dagar innan han fyllde 21 (han flyttade för att han orkade inte åka tåg till lund varje dag till sin skola,så han flyttade dit ist). Ni kanske undrar kanske varför min papap inte bor med mig o min mamma?. Det är så här att min pappa avled den 13 september 2010.. men han finns i mitt hjärta ♥..
Min hund heter Tilda,min mamma heter Eva,bror Tommy & pappa Jerry.
Jag går på vannarödskolan (här i sösdala).

På fritiden så gillar jag att fotografera,redigera,vara med mina vänner,shoppa,vara med sebstian (min kille),eller bara bara hemma och mysa framför tv/datan :).

gammal outfit , men tänkte att jag kunde slänga upp den här ändåbilder sedan jag och nea gjorde pannkakor.